Johnny, Colin och Jude ska verkligen fylla ut Heaths roll

Johhny, Colin och Jude

I den senare delen av februari skrev vi om ryktet att Johnny Depp, Jude Law och Colin Farrell var aktuella för att alla tre spela in det som Heath Ledger inte hann med att spela in i The Imaginarium of Dr Parnassus. Nu bekräftar producenterna ryktena och säger att så faktiskt är fallet.

”Since the format of the story allows for the preservation of his entire performance, at no point will Heath’s work be modified or altered through the use of digital technology. Each of the parts played by Johnny, Colin, and Jude is representative of the many aspects of the character that Heath was playing.”

Kul med lite medvind för Terry Gilliam och hans kommande film. ?r du sugen på att veta mera om The Imaginarium of Dr Parnassus så ta en titt på denna lilla söklänk.

Terry själv säger så här om projektet:

”I am delighted that Heath’s brilliant performance can be shared with the world. We are looking forward to finishing the movie and, through the film, with a modicum of humility, being able to touch people’s hearts and souls as Heath was able to do.”

2 reaktion på “Johnny, Colin och Jude ska verkligen fylla ut Heaths roll

  1. Fantastiskt. Inte bara att man löser det med tre nya skådespelare, av alla alternativ verkade det här som bästa lösningen, man har fått tre riktigt bra snubbar (och förhoppningsvis kan Terry och projektet får J Depp att var lite mindre J Depp än han varit i sina senaste roller). Fast vad som gjorde mig gladast, utan konkurrens, var att inget av Heaths arbete kommer förändras på digital väg. Så simpelt men ändå enormt respektfullt.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>