Nergången hundsoldat begår helgerån efter domedagen

Neil Marshall, Cool Kille

Det är någonting med Neil Marshall som gör mig fnittrig av förtjusning var gång jag hör talas om ett nytt projekt från honom. Det började tidigt, jag minns effekten redan när The Descent annonserades ut och nu har inte ens hans senaste, Doomsday, haft premiär innan det är dags för fnittret igen. Variety berättar nämligen att hans nästa blir en kombination av ett par personliga favoritgenrer, skräck och western:

”It is set during the Gold Rush, a time remembered for incidents like the Donner Party,” Marshall said. ”It is meant to be a pitch-black, gritty, period horror movie.”

Sacrilige, det är titeln, kommer behandla teman som isolering och paranoia, och mycket mer än så får vi inte veta om historien än. Neil har trots allt knappt ens hunnit börja skriva på manuset.

Inte för att det dödar min entusiasm, jag räknar redan timmarna till första trailern.

6 reaktion på “Nergången hundsoldat begår helgerån efter domedagen

  1. Vågar man chansa på inslag av kannibalism när han droppar ”the Donner Party”sådär? I vilket fall låter det lovande och ser fram emot Doomsday som en dåre.

    Vill också passa på att gratulera till fyndigaste inläggstiteln på länge :P

  2. Totte: Tack. Jag arbetade hårt med den i säkert… flera minuter. Eller åtminstone någon minut. En väldigt, väldigt intensiv minut, det lovar jag.

  3. Jag håller fullständigt med om Dog Soldiers och Descent, två stycken filmer som är förjävla bra och därför är det inte så konstigt att man har skyhöga förväntningar till Doomsday. Däremot så känner jag mig lite tveksam till den. Jag vet inte varför, men det ringer en varningsklocka. Kan vara att badguyen har en mohikan, och det känns inte så hårt och elakt längre. Inte som det var på den tiden när Mad Max härjade på gator och torg.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>