Trailertips: The Incredible Hulk

Tim Roth som The Abomination, fast här i CGI-kostym.
Tim Roth som The Abomination, fast här i CGI-kostym.

Då var trailern här till The Incredible Hulk. Ovanligt mycket sekretess har det varit kring denna film. Med tanke på att den har premiär inom kort så har vi fått se väldigt lite av den. Vilket kanske hjälper till när det gäller peppen. Ge dig iväg till MTV för att ta en titt på trailern, förrutom den futtiga lilla flashspelaren så finns det en HD-knapp till vänster om den.

I samband som att trailern släpps så nås vi även om ryktet kring att Norton och Marvel tjafsar en del om den slutgiltiga klippningen. Min personliga åsikt är att regissören ska ha det slutgiltiga ordet, men i detta fall har Norton lyckats förhandla sig till det. En ej namngiven källa säger till Deadline Hollywood Daily att ”en hälsosam diskussion kring idéer” pågår mellan Marvel, Norton och regissören Louis Leterrier. *Host* American Historiy X *host*.

Se trailern till The Incredible Hulk hos MTV

4 reaktion på “Trailertips: The Incredible Hulk

  1. Intressant då att tjafset står mellan Norton (som om borde kunna, hur det än ser ut officiellt så åtminstone för den här diskussionen, tituleras manusförfattare och redigerare) och Marvel. Undrar vad Leterrier har att säga? Inte för att jag vill racka ner på hans talang eller status (jag tycker att han av någon anledning ger ovanligt stort intryck av att vara hyrd hand), men det känns som han är det lilla barnet som fastnat i ett bråk mellan mamma och pappa.

  2. Jävlar vad lovande den verkar jämfört med förra Hulken! Denna filmen verkar ju kretsa kring lite mer än en stor jätte som hoppar runt i öknen.

  3. Pingback: Bruce Banner, nu ännu mer på rymmen - Bloggywood - En blogg om film.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>