Kampanjmaterial från Harvey Dent

harveydent.jpg

Filmbloggen FirstShowing fick ett Fedex-paket till huset där de bodde under filmfestivalen SXSW. Någon hade klurat ut vart de bodde och skickde över kampanjmaterial från Harvey Dent. Bloggywood väntar fortfarande på sitt paket.

Innehållet var ett par t-shirts, knappar, klistermärken, pressmeddelanden och annat godis. Självklart nämndes inte filmen The Dark Knight någonstans. Under tiden som detta inlägg skrivs så åker även en buss runt i USA och kampanjar för Harvey Dent. ?r du nyfiken på att veta lite mer om harvey Dent så kan du besöka hans sajt, ibeliveinharveydent.com. Vi kommer även att kunna följa valet på Gothamelectionboard.com.

Här är lite bilder på kampanjmaterialet:


dentmobile-back-tsrhdr.jpg

harveydent-shirts-submit.jpg

tdk-dentmobile-van2.jpg

2 reaktion på “Kampanjmaterial från Harvey Dent

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>