MGM återupplivar Robocop?

Robocop

I fredags släppte MGM en pressrelease angående sina framtida projekt. ?ver listan av filmer som nämns i pressrelease så hittar vi Quantum of Solace (James Bond), Pink Panther 2, Valkyrie, The Hobbit, The Thomas Crown Affair 2, Death Wish, Fame och RoboCop.

Alla ovan filmer är antingen i slutskedet av sin produktion, under produktion eller planeras att produktionssättas inom kort. Den enda filmen vi inte har hört något om är RoboCop. MGM funderar alltså på att återuppliva (igen) den stackars polisen Alex Murphy.

2 reaktion på “MGM återupplivar Robocop?

  1. En RoboCop tror ja mycke väl skulle kunna funka, men ja hoppas att dom inte börjar om på den men det kommer dom säkert göra =\… o ge den en pg-13 eller nå. Quantum of Solace (James Bond), Valkyrie, The Hobbit, The Thomas Crown Affair 2 är också filmer ja vill se.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>