Dirty Harry tillbaka för en sjätte film?

Dirty Harry

Det senaste dygnet så har det snackats om en kommande film från Clint Eastwood, som han ska regissera och medverka i, kallad Gran Torino. Spekulationerna har varit många, men nu får AICN ett tips om att det skulle vara en sjätte Dirty Harry-film.

Efter att AICN postade det ryktet fick de ett e-mail från en person som kunde spä på vattnet på rykteskvarnen:

I recently advertised my 1974 ford grand torino classic original for sale in the local here, and within 24 hours had someone from Village Roadshow Pictures interested in having a look at it. He came. He wasn?t interested for numerous reasons (probably the modifications). He told me they were looking for the right car for a new Clint Eastwood movie.

He said it was a thriller about a killer that drives a certain torino. His 1972 Ford Gran Torino is the only thing the police have on him. A retired police lieutenant, one Harry Callahan, makes it his mission to track down the culprit when two young police officers, one Callahan?s grandson, are shot and killed by the guy.

Clintan fyller 78 år i slutet av maj, men Harry Callahan åldras väl inte? Filmen är i snabbkassan för premiärdatumet är satt till i december i år.

2 reaktion på “Dirty Harry tillbaka för en sjätte film?

  1. Varför inte. Hollywood har redan gett liv åt ”Rocky”, ”Rambo”,”Die Hard” och ”Indiana Jones”.

    Fast de två första var ju Stallone som gjorde det.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>