Poster: Frank Miller?s The Spirit


Jag har helt missat denna filmen innan Slashfilm skrev om dessa tre posters. Dessa har tre olika taglines. ”My City Screams. She Is My Lover. And I Am Her Spirit.” Jag har sökt efter högupplösta versioner av dess posters men inte hittat några, utan bara den gamla. The Spirit har biopremär den 23 Januari enligt IMDB.

6 reaktion på “Poster: Frank Miller?s The Spirit

  1. Andas väldigt mycket Sin City, vilket kanske inte är så underligt med tanke på Millers närvaro. Har dock ingen större koll på serien så vet inte hur dess estetik ligger

    Snygg samling posters är det i alla fall

  2. Nu kommer jag inte riktigt ihåg vart jag såg det, men det var ett galleri med 20-30 bilder från inspelningen av The Spirit.

    Nu är det möjligt att Sin City såg precis lika ostigt och töntigt ut när den spelades in mot green screenen, men det Spirit-bilderna såg inte särskilt bra ut.

  3. Samma här. Tittade inte så supernoga. Tänkte återkomma, men då var dom ju borta :P
    Gillar dock utseendet på postrarna ovan. Svart och rött kanske är Millers stil ;)

  4. De Spirit-avsnitt jag läst skiljer sig hyfsat mycket visuellt från Millers hårda grafiska Sin City-stil, men å andra sidan har jag också sett en del svartvita grejor från Eisner som har vissa beröringspunkter. Personligen hoppas jag dock att Miller inte bara gör någon slags Sin City-klon i visuellt hänseende. Det skulle kännas lite platt.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>