1 miljon signaturer för att få Uwe Boll att sluta skapa magisk film

Uwe Boll

Uwe Boll kan vara en av dem mest hatade regissörerna bland Internet-fanboys. Själv hatar jag honom inte, långt ifrån, jag bara väljer att inte se hans filmer. Ibland dyker den upp någon som kanske pockar på ens intresse, men mest av allt är jag ganska ointresserad av vad killen gör.

FearNet pratade med Uwe och uppmärksammade honom om en namninsamling på nätet i hans ära. De berättade att det finns en namninsamling för att få honom att sluta göra film. 18.000 har redan skrivit på den insamlingen.

18.000 var enligt Boll alldeles för lite för att övertyga honom om att sluta filma. Så, vilken siffra är det som gäller?

?One million,?? Boll said. ?Now we have a new goal.??

I skrivande stund är det ca 24.500 som har skrivit på. Jag uppmanar inte dig att skriva på, gör det bara om du verkligen vill att Boll ska sluta. Själv beundrar jag honom för hans tåga att fortsätta göra film i motvind och hans omänskliga förmåga att samla in pengar till sina filmer (och det utan hjälp av Svenska Filminstitutet!).

Här kan du, om du vill, skriva på namninsamlingen

Ps. Vill du väga upp så finns Long Live Uew Boll-insamlingen också. För alla som vill att han ska fortsätta. De ligger dock lite efter med bara 144 namn än så länge.

10 reaktion på “1 miljon signaturer för att få Uwe Boll att sluta skapa magisk film

  1. The Raging Boll rules! In The Name Of The King var en charmig och lite gammaldags äventyrsfilms, fast med Uwes lättsamma galenskap.

    Han är fortfarande en av de få regissörer jag respekterar till 100% just nu. Köper allt :)

  2. Boll gör riktigt kassa filmer (de jag sett) och det är helt fantastiskt att han får finansiering och stora skådespelare till dem. Men så länge nån kan njuta av dem, alternativ njuta av att gnälla på Uwe så låt honom hållas. Filmerna funkar faktiskt att skratta åt om inte annat.

    Nutley-listan skriver jag dock gärna på. Det måste finnas filmmanus i Sverige som skulle ha mer nytta av de pengarna

  3. Pingback: Uwe Boll ger svar på tal - Bloggywood - En blogg om film.

  4. Pingback: Eli Roth och Micheal By ger svar på tal - Bloggywood - En blogg om film.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>