Jake Gyllenhaal aktuell för Prince of Persia: Sands of time

Jake Gyllenhaal i Prince of Persia?

Det ryktades ett tag om att Orlando Bloom var aktuell som prinsen i filamtiseringen av datorspelet Prince of Persia: Sands of Time. Det senaste är att dock Jake Gyllenhaal blivit erbjuden huvudrollen i den Mike Newell-regisserade filmen.

När det gäller Orlando så har han ännu inte gjort något sedan 2007 års Pirates of the Caribbean: At Worlds End och har enligt IMDB inget på gång.

?r det dags för Jake Gyllenhaal att kliva på franchise-tåget? Och är Gyllenhaal rätt person för rollen?

9 reaktion på “Jake Gyllenhaal aktuell för Prince of Persia: Sands of time

 1. Med tanke på Jake Gyllenhaals skådespelartalanger klarar han det nog utmärkt, men jag kan fan bara inte se det framför mig haha

 2. Vänta, va? Var Jake med i den där urtråkiga soppan som anses vara den tredje delen i en annars hyfsat underhållande trilogi?

  Jag har inget minne av att jag såg honom där, och då lyckades jag ändå hålla mig vaken för att se hela. Enligt IMDB-sidan var han inte heller med.

  I feel like I’m taking crazy-pills, är det bara jag som missat nåt?

 3. Jag kan iallafall säga så här. På början av 2000-talet så var både Gyllenhaal och Tobey Maguire väldigt lika varandra.

  Den ända skillnaden är att Maguire kan agera med känsla mer än Gyllenhaal.

  Det ända jag gillar med Gyllenhaal är ”Donnie Darko”. Fast han var mer trovärdig som homosexuell än Heath Ledger i ”Brokeback Mountain”. Har sett den filmen en gång och det får räcka!

 4. Pingback: Jake Gyllenhaal klar som den persiska prinsen | Pakten

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>