Eli Roth och Michael Bay ger svar på tal

Eli Roth, Uwe Boll och Michael Bay
Eli Roth, Uwe Boll och Michael Bay

Jag skrev om namninsamlingen för att få Uwe Boll att sluta spela in film, Björn publicerade igår Uwe Bolls svar på tal där han bland annat sade vad han tyckte om Michael Bay och Eli Roth. Nu ger Eli Roth och Bay sina synpunkter på Herr Bolls uttalande.

Eli Roth:Greatest compliment ever!

Michael Bay: ”I find people who rant like that – calling shit about both me, and George Clooney – comes from someone screaming because he is not being heard. He is obviously a sad being. When you ask ?do I care?? Not in the slightest.”

Uppdatering: Naminsamlingen för att stoppa Uwe har nu 154.000 st skrivit på. Namninsamlingen för att låta Boll fortsätta har 1.185 st påskrifter.

En reaktion på “Eli Roth och Michael Bay ger svar på tal

  1. Uwe Boll vinner över er alla. Jag gillar iof inte hans filmer men han gjorde rätt då han spöade upp sina kritiker i en boxningsgala, en efter en. Ni kan ej besegra honom varken mentalt eller fysiskt och inte heller med en namninsamling.
    Han är en vinnare eftersom han fortfarande tjänar feta pengar.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>