TV-serien ”V” blir film?

Hej du som växte upp på 80-talet och var fascinerad över en tv-serie om reptilutomjordningar som landade på jorden och käkade råttor. Fyfaan vad de scenerna satte sina spår på mig. Jag hade inga problem med reptilerna som skalade av sig sina ansikten, vilket man kanske borde ha haft, det var råttorna i halsen som störde mig.

Filmsajten The Deadbolt News fick sig ett snack med regissören, författaren och producenten Kenneth Johnson som är ute och gör promotion för en Alien Nation-dvdbox.

Deadbolt News frågade bland annat om V och fick följande svar från Kenneth:

”… since I own the motion picture rights to V, we?re in the process to do a remake of the original mini-series first as a theatrical feature, which I?m so jazzed about because it will give me an opportunity to really realize it and execute it in a way that was impossible to do back then. Then that will lead to the obvious sequel, because it is a franchise, and then we?ll get into The Second Generation and I’m hoping we?ll be able to do two movies, because there?s certainly enough material in the novel to warrant two separate sequels. That?s my goal at this point and that?s what we?re in the process of doing. I just literally came from a meeting, 15-20 minutes ago with a fellow in Beverly Hills who really says that we?re gonna do it.”

En reaktion på “TV-serien ”V” blir film?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>