Bilder: Baz Luhrmann?s Australia


Några bilder från produktionen av Baz Luhrmann?s Australia hittar man på filmen officiella hemsida.
SlashFilm skriver vidare att skådespelarna och handlingen i filmen är Nicole Kidman spelar Lady Sarah Ashley, en engelsk aristokrat, som lämnas hat hantera en bodskapsstation i Australien under andra världskriget. Till sin hjälp har hon en bodskapsfösare spelad av Hugh Jackman för att förflytta bodskapen över sin egendomen. Mellan dem uppstår förälskelse.

Filmen har enligt IMDB premiär 25 December 2008 i Sverige. Härligt med en ny Luhrmannfilm, bilderna ser riktigt bra ut, eller vad tycker ni?
Bilderna hittar ni efter brytet.
4 reaktion på “Bilder: Baz Luhrmann?s Australia

  1. Ja, bilderna är snygga.

    Var det inte Luhrmann som skulle göra en film om Alexander den store? I samband med att Stones film hade premiär, har jag för mig att jag läste detta. Den filmen väntade jag länge på innan jag slutligen gav upp hoppet.

  2. Katarina: Ja, just det. Men det var ju ändå.. rätt längesen? :) Kommer inte alls ihåg vad som hände. Eller ja, den uteblivna succén för Oliver Stones film var väl vad som hände kanske..

    Australia har ju också varit på väg ett tag.

    Jag minns att jag läste en mkt peppande artikel om den för ett bra tag sen. Den hade en del bra citat som jag postade till min gamla blogg: http://tinyurl.com/44d2qf

  3. Pingback: Trailertips: Australia - Bloggywood - En blogg om film.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>