Indiana Jones och de 120 minutrarna

Indiana Jones

Förra veckan kunde du läsa om Indiana Jones och de 140 minutrarna. Denna vecka är det dags för en korrigering. Den första uppgiften som hela filmbloggsblogosfären pratade om verkade sig vara något felaktiga. Enligt orginalkällan så fick han det från kompositören John Williams som sade att filmen var på sju rullar a 20 minuter. Dvs 140 minuter.

Nu har filmbolaget gått ut och sagt att filmen är 120 minuter inklusive eftertexterna. En längd som hos många kanske känns bättre. Jag är fortfarande av den åsikten att ju mer fedora, kahki och piska desto bättre.

En reaktion på “Indiana Jones och de 120 minutrarna

  1. Pingback: Pakten Film är inte död! | Pakten Film

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>