Iron Man förväntas bli en riktig rökare

Helgen den andra maj går Iron Man upp på biograferna i USA. Den förväntas bli en riktigt rökare. Det är åtmindstonde vad filmbolaget Paramount tror. De har, enligt Nikki Finke, ökat sina förväntningar från 45-55 miljoner dollar under öppningshelgen till 60-70 miljoner dollar.

Ingen press Jon Favreau. Det är heller ingen hemligt att jag är grymt peppad inför Iron Man. Jag har till och med gått runt och sagt att jag är mera peppad inför Iron Man än vad jag är inför Indy 4. Varje gång jag tittar på min Indiana Jones-box så skär sveket i hjärtat.

Konstatera kan man att Robert Downey Jr. nog aldrig har haft en bättre karriär kurva än vad han har haft de senaste åren. Den är bättre än innan han knarkade och bröt sig in andras hus i tron att det har hans hus.

Många är till och med så djärva att de säger att Robert Downey Jrs eventuella cameo som Iron Man/Tony Stark i The Incredible Hulk är det ENDA som ser bra ut med den filmen.

Iron Man har svensk biopremiär den 1:a maj. Bloggywood har blivit inbjudna till en visning nästa vecka. Sorgligt nog kommer jag inte att kunna gå…

9 reaktion på “Iron Man förväntas bli en riktig rökare

  1. Indy 4 är inte ens i närheten av Iron Man på min lista. Alla trailers har sett riktigt lovande ut och Robert Downey Jr är som du skriver på topp just nu så det ska bli väldigt skoj att se Iron Man.

    Hoppas bara att SF kör den på Royal i Malmö och inte på någon liten biograf. Jag är fortfarande sur på dem för att de visade Simpsons Movie på den stora duken istället för Transformers…

  2. Seriöööst? Tror ni på Iron Man? Visst, jag diggar Robert Downey Jr jag med och håller med om att det är kul att se honom igen efter sina knarkäventyr.

    Men Iron Man? Har ni ens sett trailern?

  3. Jag är peppad som bara den. Men också orolig. Jon Favreau är en av mina favoriter i filmbranschen oavsett om han står bakom eller framför kameran. Men jag har som sagt en gnagande känsla i magen av att det här kommer suga. Magen brukar ha rätt. Hoppas den har fel den är gången.

  4. Såg den idag. Den sög inte på långa vägar. Dock så satte alla grymma trailers väldigt höga krav på filmen, men jag är inte besviken. Blev lite mycket byggande bara, och lite lite action. Men är endå en välgjord film, troligen bland det bästa som kommer att komma i år.

    Hulken, är du seriös, första filmen var inte i närheten av vad iron man är, och om man kollar trailers så verkar ju inte tvåan bättre.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>