DN På Stan djuplänkar till SF

Den nylanserade DN På Stan tillkännager nu att de har släppt en rad nyheter. Bland annat en mycket bättre filmsida. Nedan är citat från deras blogg (fetningarna är gjorda av mig)

3. Bättre filmsök. Vi har fått en bättre koppling gentemot SF och kan nu presentera vilka filmer som går på vilka biografer. Du får dessutom en direktlänk till SF:s bokningssida till just den filmen du är inne och läser om. Och en annan grej, om du är inne på till exempel ??No country for old men??, så kan du till höger se vilka biografer den går på. Om du klickar på biografens namn, så får du upp en lista på övriga filmer som visas på just den biografen PLUS vårt recensionsbetyg. Så himla toppen. Gå till Filmfliken och prova!

Så himla toppen! Jag minns att det fanns en sådan tjänst, som djuplänkade till SF så att de kunde sälja mer biobiljetter (vilket känns som en kärnverksamhet för det företaget). Men det gillades inte pga deras länkningspolicy, för då missade man alla erbjudanden och information” som finns på deras förstasida.

? Vi har inget emot att man länkar till vår sida, men då ska man komma genom ytterdörren och inte djuplänka, säger Thomas Runfors.

Både DN och SF Bio AB ägs av Bonnier. Kul att de kan samarbeta inom koncernen, det är inget konstigt med det. Det är bara det att SF beter sig som rövhattar.

Via Crippa och Pakten Film.

10 reaktion på “DN På Stan djuplänkar till SF

 1. Jag vill då påpeka att jag tycker SF gör rätt. ?ntligen. Det är i deras intresse att få folk att köpa så många biljetter som möjligt, och då ska de tillåta sådana länkningar.

  De hanterade dock inte Biotider-situationen på rätt sätt. Det var t o m horribelt och omodernt och total brist på ”känsla för feeling” när det gäller internet. I det fallet är de ett gäng rövhattar.

  Biotider.se är såld till en ny filmsajt, vad jag förstår. Jag har svårt att tro att det är Bonnier som har köpt Biotider. Så det blir spännande att se vad som händer när Biotider slår upp dörrarna igen.

 2. Jag tappar hackan. Det känns som om man vill reagera och agera på något sätt. Men vad kan man göra? Jag har iofs inte gått på bio sedan Biotider vs SF-härvan. Tappat lusten. Jag laddar ned istället. Det är väl en form av protest.

 3. Tack för stödet och rapporterna Daniel! Jag önskar att detta med SF kunde förvåna mig, men deras föråldrade branschsyn bygger ju på att man håller sig väl med de andra dotterbolagen och inte funderar hur man driver sin egen verksamhet bäst.

  Det finns klart en marknad för Biotider-konceptet, och vi håller som sagt på att undersöka nya sätt vi kan tillvara det.

  PS: Rövhattar? fantastiskt!

 4. Pingback: The Pirate Bay är inte problemet SF, det är ni som är problemet på Bloggywood

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>