Titellåten till Sex and the City

Det var länge sedan vi fick riktigt schyssta titellåtar till en film (läs Huey Lewis). En person som jag, som diggar Huey Lewis, kanske är fel målgrupp för låten till Sex and the City-filmen. Fergie är kontrakterad till att göra låten, och jag tycker den är smått avskyvärd. Någon från rätt målgrupp får gärna tycka till.

Jag ser det framför mig hur filmbolagspamparna försökte spåna fram en ”het artist” runt ett konferensbord. En av pamparna minns hur han/hon köpt en iTunes-presentkort till sin tonåriga dotter som i sin tur köpte singeln Big Girls Don’t Cry från en artist som heter Fergie.

2 reaktion på “Titellåten till Sex and the City

  1. Jag, som förmodligen ligger precis i underkanten för ålder när det gäller målgrupp, håller totalt med dig. Låten är hemsk. Jättehemsk.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>