Snacklådan: Hancock

Will Smiths kommande actionkomedi Hancock har inte varit alltför omskriven här på Bloggywood. Vilket det kanske blir lite ändring på. Den senaste videokvällen jag, LB och Ulf hade minns jag nog att någon (Ulf? LB? Jag minns inte…) uttryckte sitt intresse för filmen efter en tittning på trailern.

Ovan hittar du en tv-spot för filmen och hos Apple kan du se lite högupplöst material.

Jag är nyfiken på vad Du tror om Hancock. Så. Vad tror du?

9 reaktion på “Snacklådan: Hancock

  1. Jag är helt klart intresserad. Räknar inte med ett mästerverk, kanske en dussinfilm, men med lite kul humor och underhållande.

  2. Gillade den sedan första trailern kom för ett tag sedan. Men vågar inte hoppas för mycket. ?r rädd att grusa mina förhoppningar då jag tycker konceptet är perfekt nu när alla filmer handlar om superhjältar :P

  3. Peter Berg. Say no more. Trailern såg underhållande ut och Will Smith kan vara bra när han vill, men vad som verkligen knyter samman affären för mig – ett stenhårt fan av Friday Night Lights (TV-serien, filmen är osedd än) – är Peter Bergs namn.

  4. Har sett den. Den sög. Den här filmen är bara en ursäkt så att Will Smith får spela en ”utbränd, butter” svart Stålmannen-liknande hjälte.

    ?nda sedan jag hörde titeln så visste jag att jag inte skulle gilla den.

    Will Smith har inte gjort nån bra film sen ”Men in black”. Han bör undvika att göra filmer som börjar på ”H”.

  5. Nej, Hancock var inget vidare så här i efterhand. Vad som exakt hände med filmen är en bra fråga. Den är en katastrof. Ibland klimtar den mörka sidan till i filmen. En sida som jag tror Peter Berg ville visa upp. Men frågan är inte om för många andra fick tycka till innan filmen tillslut kom ut på biograferna.

  6. Såg Hancock i lördags (blev dubbelbio med Hancock följt av Dark Knight :) ) och gillade den faktiskt skarpt. Underhållande med rolig vinkling på superhjältemyten osv.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>