Diablo Cody i ironiattack från mikrobloggare

diablocody This video diary is going to be deeply amusing. To me, at least.

filmstew @diablocody We couldn’t agree more, which is why we just now published ”It’s Twitter, Don’t JUNO.” http://tinyurl.com/6pqdzo

Filmstew.com, en filmsajt som hamnat lite i skymundan, höjde just sin profil med en skön liten kupp mot Diablo Cody. Eller ironiattack! , som man säger.

Diablo Cody är alltså den polariserande manusförfattaren till lika polariserande surprise-hitten Juno. Efter att hon bara häromveckan började använda mikrobloggningstjänsten Twitter har hon nu redan samlat på sig över 3000 ”followers”. Dvs såna som prenumerar på hennes tankar i sjok om 140 ord eller mindre.

Filmstew skrev först en artikel om hennes twittrande, där man samlade några sköna citat (”Overslept. No shower. Had to make do with crackhead pigtails and a gentleman?s wash”).

Varefter man alltså ironi-chock-attackerade henne på twitter med repliken ovan. Eller ja, det var ju kanske bara en lätt puff och bara på Twitter. Dvs publiken är bara San Francisco, Japan, och hundratalet spridda nördar worldwide (för här i Sverige är väl alla på Jaiku?)

Följ Diablo Cody på Twitter här!

Följ Filmstew på Twitter här!

4 reaktion på “Diablo Cody i ironiattack från mikrobloggare

  1. Nej. ALLA är nog inte på Jaiku. Men att posta på svenska på Twitter känns väl lite så där. Så är du efter en svensk publik, satsa på Twitter, vill du ha en engelsktalande publik så kör på Twitter.

  2. Hmm.. Alltså visst jag håller med om engelskan på twitter. Det är ett måste.

    Jag trivs med engelska dårå, pratar o skriver i huvudsak på engelska nuförtiden, men det är klart – allt funkar ju inte. Många observationer måste bara vara på svenska. Och där använder jag nu bara facebook, så det är väl lite ..fail :)

    men ja.. okej.. jag ska nog smyga mig tillbaka till jaiku nu..

    eller en sak till, hehe – Pownce har verkligen fina tilläggsfunktioner, som jag också medgivit för Daniel tidigare. de har utvecklats en hel del sen lanseringen. Men det är dock inte rikigt samma ruljans på pownce på nåt sätt. Och inte samma enkelhet som twitter heller.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>