Dagens outfit!

Jeans: Levis 511 (Love em!)
Klocka: Diesel
Skor: Vans
Kamera/telefon: iPhone
T-shirt: GI:Joe – Storm Shadow

Nu satte du kaffet i halsen va? Dagens outfit på Bloggywood? Det känns ju som om det är i modebloggandet som trafiken finns. Nepp. För att vara lika allvarlig som digerdöden på medeltiden så handlar inlägget om den kommande filmatiseringen av lekgubbedockorna GI Joe.

Du har inte hört något alls om GI:Joe på Bloggywood (förrutom en väldigt kort liten notis för mer än ett år sedan). Mycket för att det enda intresset jag har för GI Joe är det som jag hade för 15 år sedan när man lekte med gubbarna. En filmatisering av något som för mig bara har varit några dockor jag lekte med för 15 år sedan har inte intresserat mig. Dessutom har de ju inte direkt skrapat ihop de skarpaste skådisarna för filmen.

Det hjälper inte heller att det är Stephen Sommers som regisserar och att en av manusförfattarna har Swordfish på sitt CV. MEN. Jag äger ju trots allt ovan t-shirt och bär den med stolthet. Det känns som om det bästa vi kan hoppas på är lite popcorn-film.

Uppdatering: Självklart ska man inte glömma Rachel Nichols som Scarlett och Ray Parks som Snake Eyes. De är nu tillagda bland bilderna.

Så här ser rollbesättning ut:


Sienna Miller som Baroness


Byung-hun Lee som Storm Shadow


Dennis Quaid som General Hawk


Marlon Wayans som Ripcord


Channing Tatum som Duke


Adewale Akinnuoye-Agbaje som Heavy Duty


Saïd Taghmaoui som Breaker


Chris Eccleston som James McCullen Destro XXIV


Rachel Nichols som Scarlett


Ray Parks som Snake Eyes

9 reaktion på “Dagens outfit!

  1. Filmen lär suga som fan men rollbesättningen var ju bra, enligt IMDB ryktas det ju fö om att både The Rock och Brendan Fraser ska vara med i filmen. Dessutom är ju Joseph Gordon-Levitt med, han är ju hur lovande som helst!

  2. Jag satte inte kaffet i halsen men det blev en ganska krafitg reaktion. När jag sitter här med en kompis och ska visa en bra blogg och vad den innehåller så möts vi av en dagensoutfit-inlägg, den grej som jag spenderat 10 minuter för att förklara hur mycket jag hatar precis innan vi går in på Bloggywood…

  3. Uppenbarligen var ett ironiskt inlägg, Daniel, du missade ju Rachel Nichols som Scarlett. Rachel! Nichols! Hon stal mitt hjärta i The Inside och har inte lämnat det tillbaka än…

  4. Fan, känner inte igen en enda förutom Snake Eyes. Men det gör inget F?R SNAKE EYES ?R DEN B?STA GUBBEN!!!

    Fast själv fick jag aldrig honom…

  5. Pingback: Affischer till G.I. Joe - Bröst och bringa! på Bloggywood

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>