?r Indiana Jones en total jävla superrökare? Inte vet jag…

Du kanske undrar över varför det inte skrivits något om Indiana Jones på Bloggywood på ett tag? Filmen har visats i Cannes och recensioner har börjat rulla in. Men jag har bestämt mig. Jag vill inte veta.

Jag håller händerna för öronen och sjunger la-la-la-la. Vill helt enkelt inte ha vetskapen om hur den har tagits emot från någon källa alls förrän jag själv har sett den. Så från att ha varit ganska flitig till att rapportera om Indy så är det nu knäpptyst från mig tills jag har sett den.

Om nu någon skribent här på Bloggywood vill skriva om filmen i fråga: om hur den har tagits emot eller kanske t o m recensera den (vi var ju trots allt bjudna till morgonens pressvisning) so go ahead. Vill alla kära läsare lägga in kommenterar om den so go ahead.

Jag tar avstånd och ska försöka hålla mig borta från länkar, recensioner, citat och ev. löpsedlar. ?r det någon annan som gör detsamma?

5 reaktion på “?r Indiana Jones en total jävla superrökare? Inte vet jag…

  1. Det jag ännu har läst. Då jag inte klarar av att helt göra en la-la-la-la som du kallar det. Så har den fått en del svara recensioner. Den är tydligen bättre än SW: Episode 1. Men håller även inte riktigt måttet som en Indy-film.
    Så luddigt är det utlåtandet jag läst.

  2. Jag har börjat hålla mig borta från långa trailers o reviews, ofta avslöjar dom för mycket. ?ven mycke av runtom informationen struntar ja i o läsa, finns ju alltid undantag som tex Cloverfield där det runt om va en del av upplevelsen.

    Men George Lucas brukar va bra på att marknadsföra utan att avslöja allt för mycke, vet iofs inte hur mycke han har att säga till om över Paramount

    Nä, en teaser är lagom o sen den info som finns innan, och kanske under filminspelningen, är nog för mig =)

  3. Paul: Ja, det är någon typ av annons. När nedräkningen är klar så ska tydligen något visas på bloggen. Jag drar ju slutsatsen att det har något med film att göra. Gissa på vetja! Jag vet faktiskt inte vad som kommer att ske.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>