Regissören Sydney Pollack död

Oscarsbelönade regissören och skådespelaren Sydney Pollack har avlidit vid 73 år ålder. Sydney var, och är fortfarande, en Hollywood-legend med filmer som Out of Africa, Tootsie och Three Days of the Condor. Han blev diagnoserad med cancer för nio månader sedan och avled igår i sitt hem i Los Angeles.

Här senaste kunde du se honom mot George Clooney i filmen Michael Clayton som han även medproducerade. Sydney Pollacks sista film som skådespelare var den romantiska komedin Made of Honor med Patrick Dempsey (svensk premiär på fredag).

2 reaktion på “Regissören Sydney Pollack död

  1. Fan, vilken tråkig avslutning på karriären. Han borde ha fått avsluta med en Woody Allen-film, åtminstone.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>