Christian Bale är Robin Hood

Christian Bale

Enligt den brittiske Daily Mail är Christian Bale i diskussioner med Ridley Scott om att medverka i hans kommande Robin Hood-rulle, Nottingham. Diskussionerna kretsar kring att spela självaste mannen i huvan.

Sedan tidigare är Russell Crowe klar för rollen som sheriffen i Nottingham och den unga Saoirse Ronan, oscarsnominerad för sin roll i Atonement, är även hon klar för att medverka. Sienna Miller har precis skrivit på för rollen som den fagra Marian. Bale och Crowe har nyligen samarbetat i västernrullen 3:10 to Yuma.

Vidare diskussioner med William Hurt och Vanessa Redgrave pågår också. Skulle allting klaffa så får Ridley en finfin ensamble med Bale, Crowe, Hurt, Ronan, Miller och Redgrave. Grundmaterialet är välkänt och nu är det upp till bevis för Ridley, som i mitt tycke, har haft fler bommar än träffar på sistone.

6 reaktion på “Christian Bale är Robin Hood

 1. Jag tycker faktiskt Ridley fortfarande håller riktigt bra kvalitet. American Gangster och A Good Year är riktigt bra filmer.

  Sen är det ju svårt att toppa mästerverk som Blade Runner och Alien, men det kan man inte riktigt begära.

  Tillsammans med James Cameron rankar jag nog Ridley Scott som ”störst och bäst”.

  Jag ser framemot denna rulle!

 2. Personligen tycker jag att Bale verkar devalvera sitt värde med T4 och nu en Ridley Scott-rulle. Båda med föga nya karaktärer dessutom.

  Nu fattas bara att han gör en Heineken-reklam också, så kan man avskriva honom helt!

 3. Russel Crowe kommer ju verkligen passa helt sjukt bra som sheriffen. Men vafan, göra en till Robin Hood-rulle känns bara jävligt b och fantasilöst.

 4. Jo en ny robbin hodd låter ju inte allt för bra men ja får iaf kännslan av att det inte ska riktas in på Robbin Hoods busfasoner i skogen uten mer annat, den heter ju iaf ‘Nottingham’ och inte ‘Robin Hood’.
  Fast det är ju inget ja riktigt ser fram imot, ett ganska onödigt projekt som bara beisar att det inte finns nå nya tankar i Hollywood =(

  Fast jag är med Björn o säger att ja gillar Scott’s filmer, gillar tom GI jane =) och James Cameron är en lätt Top 5.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>