The Love Guru floppar i USA

Mike Myers senaste film, The Love Guru, floppar i USA. Premiären i helgen lämnar mycket att önska när det kommer till kassaflödet. Det är inte enbart publiken The Love Guru har problem att flörta med, även kritikerna har svårt för filmen.

The Love Guru har för tillfället 16% på Rotten Tomatoes. Jag är inte det minsta förvånad.

I mitt tyckte funkar inte upplägget för The Love Guru ens i en halvsunkig Saturday Night Live-sketch. Filmen förväntas spela in runt 15 miljoner dollar första helgen i USA. Ett resultat som ingen kan vara nöjd över. Nu frågar First Showing om inte börjat snickra på kistan som hans karriär ska begravas i.

Trailers till The Love Guru kan du hitta hos Apple.

En reaktion på “The Love Guru floppar i USA

  1. Mike Myers tokroliga utstyrda karaktärer slutade vara kul i och med Austin Powers, vilket kan vara det enda riktigt bra han har gjort… Inget ont om Wayne’s World, men den lever faktiskt mest på kultvärdet

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>