Carla Gugino som pinuppa

Har du, precis som många andra, suttit och tittat på Watchmen-trailern frame för frame så har du säkert sett pinupbilden på Carla Gugino a k a Sally Jupiter. Jag skulle kunna tjata om hur otroligt het Carla är i denna illustration, men väljer istället att fokusera på James Jean.

James Jean är illustratören bakom pinuppan och är ruggigt säker på det han gör. Jag har bland annat dreglat över hans alster tidigare på min privata blogg för ett antal år sedan. Förrutom detta lilla gig så har James Jean även gjort DC Comics, New York Times, Playboy, ESPN, Marvel, Warner, TIME, Burton, Rolling Stone och en himlans massa annat.

Mer om James Jean hittar du på hans personliga hemsida. En titt där, om du gillar illustration, är givet.

En reaktion på “Carla Gugino som pinuppa

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>