Ingen fortsättning på The Golden Compass på horisonten

Dakota Blue Richards och Nicole Kidman i The Golden Compass
Dakota Blue Richards och Nicole Kidman i The Golden Compass

Fans av Phillip Pullmans böcker kring trilogin His Dark Materials får vänta länge på en ny film verkar det som. I en intervju säger författaren Pullman att ingen har pratat med honom om en fortsättning för serien. Den första boken spelades in förra året med Chris Weitz som regissör och med titeln The Golden Compass. Varken filmbolaget New Line (nu en del av Warner Bros.) eller regissören har utalat sig om en fortsättning. Weitz har tidigare utalat sitt intresse om att fortsätta serien.

Filmen blev ganska dåligt mottagen av kritiker, själv tycker jag den ok men inte mycket mer, och ansågs vara en besvikelse rent pengamässigt.

The Golden Compass kostade 180 miljoner dollar att göra och spelade in strax över 300 miljoner dollar världen över. Filmen vann även en Oscar för bästa specialeffekter, något som kom som en överraskning för mig och säkert många andra.

4 reaktion på “Ingen fortsättning på The Golden Compass på horisonten

 1. ?h buhuhuhu! ”Ingen uppföljare, buhuhu!”

  Kom igen, Who gives a shit!!! Ingen uppföljare till ännu en ”Sagan om ringen”-kopia, oj världen gråter…

 2. Men va f*n, ingen uppföljare!!!??
  Med det slutet som va så måste det juh komma en till…
  Nåja man får väl se om någon har talat in böckerna så man kan lyssna på dom, tråkigt!!!

 3. Filmnörden: Grattis. Du har lyckats med den dummaste jävla kommentaren i Bloggywoods historia.

  Jimmy: Jag håller med dig. Det är synd att det inte kommer någon uppföljare. Men ta du och läs böckerna, jag rekommenderar dem.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>