Klipp: Stiller, Black och Downey i tropikerna

Daniel hade rätt. Detta klipp kanske inte är otroligt bra, men visst passar det som ett exempel på Tropic Thunders sköna humor och stuk.

Filmen, regisserad av Ben Stiller, handlar om hur filmandet av en Vietnam-rulle gått snett nånstans i sydostasien, och gänget av filmstjärnor lämnas ensamma i djungeln för att överleva djur, natur och hotet från riktiga rebeller.

Med Jack Black, Ben Stiller och Robert Downey JR. ..Ser du inte Downey JR? Jo, han spelar ju en skådespelare som är så dedikerad att han opererat om sin hudfärg och helt lagt sig till med vad han tror är ett mer afroamerikanskt tal… ….

Downey är verkligen kanon i klippet, det är han ju.

Och notera hur de inte reflexmässigt klipper till Jack Black när han säger något oinspirerat som nästan sabbar hela scenen. Nix, Black får man ser på håll om han ska tillföra så där lite.

Enligt en jäkla innehållsrik intervju på Collider.com tidigare, så ska Stiller haft idén till filmen under ett längre ett tag – i princip ända sen han som ung skådis hörde sina vänner komma tillbaka från Vietnamfilmerna med otroliga berättelser och stories om de hemska skådis-bootcamps de fick genomlida. Så det är en liten drift med det, vad jag förstår.

Ben Stillers senaste film var för övrigt kult-hitten Zoolander. Vilket inte minskar peppen inför den här direkt.

4 reaktion på “Klipp: Stiller, Black och Downey i tropikerna

  1. Kommer att blir en riktigt kul film att se, särskilt Downey Jr som har börjat hitta rätt igen. Missa inte Rain of Madness som är en mockumentär som handlar om inspelningen av Tropic Thunder. Den parodierar också dokumentären Heat of Darkness – a filmmakers Apocalypse som var en dokumentär till Apocalypse Now. Finnes på youtube bland annat.

  2. Ibland känns det som o jag, jag är efter er, men jag har skrikit om denna film cirka 3 veckor innan. Yiiiiihooo!
    Förlåt. Denna hemsida är är iaf bäst, MEN, jag har mina pång oxå;)

  3. Och jag tänker sätta alkolås på min dator hädanefter, sorry guys.

    Men som jag skrev, eran filmblogg är den bästa, keep up the good work :)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>