En femte Dödligt Vapen intresserar Gibson och Glover

”I’m to old for this shit”. Så har Danny Glover sagt i varenda Dödligt Vapen-film. Det kan bli en repris på den repliken. Shane Black uppges ha skrivit färdigt ett manus för en femte film och har lämnat över det till filmseriens producent Joel Silver. Tydligen ska även Mel Gibson och Danny Glover vara intresserade att reprisera sina roller igen.

Följande synopsis för den femte filmen kommer från Coming Soon:

This time, homicidal Riggs (Mel Gibson) is about to retire, but pulls Murtaugh (Danny Glover) out of retirement to solve one final case, before they both officially head off into the sunset.

Det finns alltså chans för att även Mel Gibson kommer att yttra ”I’m to old for this shit”.

Shane Black var hjärnan bakom den första och andra filmen i Dödligt Vapen-serien. Han är även geniet bakom actionrökaren The Last Boy Scout och 2005 års, av många missade och i mitt tycke underskattade, Kiss Kiss Bang Bang. En film som han själv regisserade.

I mitt tycke är Shane Black comeback en väldigt positiv nyhet i ett franchise vars två sista filmer var mera en axelryckning. Men frågan är om Richard Donner kommer att komma tillbaka? Let’s hope not! Jag tycker vi kan ge regissörstolen till… Shane Black kanske?

3 reaktion på “En femte Dödligt Vapen intresserar Gibson och Glover

  1. Pingback: Mel Gibson hoppar av Dödligt Vapen 5 | Bloggywood

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>