Lyssna till Huey Lewis låt till Pineapple Express

Jag har tidigare skrivit ett antal inlägg om att Huey Lewis gör ledmotivet till filmen Pineapple Express. En film som förövrigt börjar peppas mer och mer hos mig.

Nu kan du lyssna till Huey Lewis låt, med samma namn som filmen, Pineapple Express på skivbolagets MySpace-sida. Jag lyckas inte hitta någon embedd-variant, och skivbolaget har stängt av det (why?). Så ta dig till denna MySpace-sida för att lyssna på låten.

Det vi kan konstatera är att den låter precis som vilken Huey-låt som helst, men kanske inte riktigt lika bra som guldkornen han skapade i slutet av 80-talet. Men samma ”Tillbaka till framtiden”-känsla infinner sig när man lyssnar till låten. Det är precis som när man var en liten knodd och laddade VHS-spelaren med en gryning kopia av BTTF, justerade tracking-reglaget och drömde dig iväg.

En reaktion på “Lyssna till Huey Lewis låt till Pineapple Express

  1. Tyckte om trailern och hoppas på en bättre film än SuperBad som inte riktigt föll mig i smaken. Trailern gillar jag och Huey Lewis musik är alltid kul av precis den anledningen du skriver :)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>