Roger Avary kommer tillbaka till ”Castle Wolfenstein”

Eurogamer har tagit sig ett snack med id Softwares CEO Todd Hollenshead och han säger att Roger Avary skriver på manuset i detta nu. Idag på dagen var det ett år sedan vi skrev något om filmatiseringen av det kultiga pc-spelet Wolfenstein. Då tillkännagavs nyheten att Avary både skulle skriva manus och regissera filmen.

En del har hänt på detta år. Bland annat så var Roger Avary i januari i år inblandad i en trafikolycka där en medpassagerare avled och hans fru skadades svårt men överlevde. Avary satt bakom ratten och var berusad. Han arresterades för vållande till annans död. Den nyheten gjorde att det såg ganska svart ut för en filmatisering av nazidödarspelet.

Todd Hollenshead anger att författarstrejken är det som försenat projektet. Inget nämns om statusen på Roger Avarys rattfylla och ev. åtal.

Return to Castle Wolfenstein har ett preliminärt datum satt till 2010.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>