Brad Pitt är en Inglorious Bastard

Igår skrev vi några rader om att att BJ Novak och Eli Roth är i diskussion om att medverka i Quentin Tarantinos nästa rulle Inglorious Bastards. Nu är det officiellt att Brad Pitt är klar för filmen som huvudrollsinnehavare med karaktären Aldo Raines. Aldo Raines är frontfiguren och ledaren för en grupp av amerikanska soldater på jakt efter nazister. Tidigare har det ryktats om Leo DiCaprio som the lead nazi, Hans Landa.

Vidare går rykten om att Simon Pegg är aktuell för en roll. Quentin har tidigare haft dörren öppen för Tim Roth och Michael Madsen. Så bli inte allt för förvånand om dessa Tarantino-veteraner medverkar i Inlgorious Bastards. Tar någon och ringer Harvey Keitel också?

En fullständig och officiell lista över de medverkande kommer säkerligen inom kort. Produktionen är sagd att starta den 13:e oktober i Tyskland. Det är snabba puckar, kanske kommer Tarantino hålla sitt löfte om att visa filmen i Cannes 2009?

Vilka fler ser du gärna i Inglorious Bastards?

4 reaktion på “Brad Pitt är en Inglorious Bastard

 1. Jag hörde att Leonardo Di Caprio inte var aktuell längre eftersom Tarrantino ville ha en tysk som spelade SS mannen Hans Landa. Riktigt bra badguy tyska/brytning typ Indiana Jones görs väl bäst av en infödd tysk=)

 2. Som du sa Daniel, ring Harvey Kietel! Inte Dicaprio, kom igen!

  Skulle gärna vilja se Bruce Willis, Sylvester Stallone, Samuel L. Jackson, Robert Downey Jr., Mickey Rourke och Michael C. Hall:)

  Simon Pegg kan funka, har inget emot att se Nick Frost heller:) Bo Svenson som var med i orginalet borde dyka upp i en liten cameo roll.

  Och tysken kan väl spelas av Peter Stormare eller Dolph Lundgren (ja jag vet, men ändå…), Eller som du sa Oscar, en infödd tysk funkar nog bättre. Varför inte Bruno Ganz eller Jürgen Prochnow:)

 3. Känns som att Tarantino kommer att försöka sig på en rätt intressant vinkling för en film om andra världskriget när han tar med såna som Eli Roth, Simon Pegg och Brad Pitt och har titeln Inglorious Bastards.

 4. Kom på några till=)

  Burt Reynolds, Ray Liotta, Gary Busey och Chuck Norris.

  Den ända bra film som Chuck har varit med i är ”Way of the dragon”. Se den så förstår ni vad jag menar…

  Hellre han än Steven Seagal. USCH!!!!!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>