Ny trailer ute för ”The Spirit”

När jag såg den första trailern till Frank Millers regidebut ”The Spirit” så tänkte jag ”det här kommer nog bli bra”. När jag såg den andra blev jag definitivt övertygad.

I denna trailer nummer två presenteras hjälten, ”The Spirits”, besatthet av kvinnor och även hans nemesis ”The Octopus”, spelad av Samuel L Jackson skymtas till.

Om man har läst något av Frank Miller och gillat det, så verkar det som att denna film inte kommer att göra någon trogen Miller supporter besviken. 

”The Spirit” har biopremiär i Sverige den 23 januari 2009

Den första trailern finns att ses här på Bloggywood.

6 reaktion på “Ny trailer ute för ”The Spirit”

  1. Jag är inne på Andreas spår. ?r högst tveksam till kvalitén på filmen, men jag bestrider verkligen inte utseendet på den. Det mesta är fantastiskt vackert!

  2. Oj, man vad man blev nedröstad=)
    Gigantisk flopp vet jag inte men att diskursen vänder sig mot killar med dålig hy och tjejproblem är väl ganska uppenbart, för den sakens skull behöver den inte vara dålig. Själv är jag en sucker för en viss typ av serietidningar helt enkelt och upplever det visuella hantverket som något väldigt nostalgiskt. Men smaken är som baken.

  3. Struntar i vad ni säger, längtar:)

    Frank Miller är en konstnär, han visar samhällets och människans mörka sida.

    Visst, hans syn är fictional/fantasiful, men utan den så skulle man bara se den bilden som vi ser varje dag i våra liv.

  4. Tycker inte heller att trailern imponerade och jag ställer mig tveksam till Frank Millers förmåga som ensam regissör. Som visuell artist och serietecknare är han ett geni. Men av trailern kunde jag bara utläsa ett övercastat pekoral. Men jag är den första som erkänner om jag har fel om det skulle vara annorlunda när jag väl sett filmen.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>