Isaac Hayes, 1942-2008

Isaac Hayes

Soullegenden Isaac Hayes hittades död i sitt hem under söndagen av familjemedlemmar. På söndagen hittade anhöriga honom medvetslös i hemmet bredvid ett löpband. Löpbandet var fortfarande i gång när läkare kom till platsen. ?terupplivningsförsök genomfördes men Hayes dödförklarades senare på sjukhuset i Memphis. Han blev 65 år gammal.

Soullegenden vann en Grammy och en Oscar för ledmotivet i actionfilmen ??Shaft?? från 1971 och har gjort ”Chefs” röst i serien South Park. Isaac Hayes släppte sitt första soloalbum, ”Hot Buttered Soul”, 1969. 2002 blev han inskriven i ”Rock and Roll of Fame”.

Inledningsscenen i Shaft:

Isaac Hayes, Shaft:

En reaktion på “Isaac Hayes, 1942-2008

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>