Bilder från Prince of Persia: Sands of Time

Nu har vi fått en första glimt på Jake Gyllenhaal som prinsen i filmatiseringen av spelet Prince of Persia. Filmen regisseras av Mike Newell och har, förrutom Jake Gyllenhaal i huvudrollen, även Gemma Anderton (Quantum of Solace), Ben Kinglsey och Alfred Molina i rollerna.

Att bilderna inte är trogna spelet kan nog ingen klaga på. Det jag dock klagar på är frisyren, i mitt tycke ser det ut som taskigt löshår. Reese Witherspoon, som är på besök under inspelningen, ser inte så glad ut hon heller.

Se alla bilder i galleriet!

10 reaktion på “Bilder från Prince of Persia: Sands of Time

 1. Stnd bara att Gyllenhål inte ser så värst persisk ut. Men han ser onekligen ganska fit ut, har nog blivit några timmar på löpbandet inför inspelningen vågar jag gissa på….mutter mutter, förbannade stjärnor, fick jag betalt för att träna så skulle jag också se ut så där..mutter mutter

 2. Jag tycker kläderna ser bra ut och Jake ser ut att ha tränat en del för rollen. Har förvisso inte spelat alla spelen, men om man ska göra en bra film fungerar det sällan att kopiera spelet rakt av. Tror det här kan funka riktigt bra om de siktar på något i stil med Pirates of the Caribbean =)

 3. Lugn. Det vi ser är ju några bilder bakom kulisserna. Vi får vänta och se hur pass mycket efterarbete de kommer göra med Jakes utseende.

  Reese ser visserligen inte superglad ut. Men det gör ju inte Jake heller. Antagligen för bilderna är fångade i deras vardag. Tänk vad jobbigt att behöva springa runt och le hela tiden.

 4. Bortsett från att man är lite besviken över att de inte vald att ha en araber i rollerna så tycker ajg att de som sagt fångat utseendet. ?r optimistisk. Kan detta bli en av få filmer som baserats på spel som faktiskt är bra?

 5. Hagbard: Det är möjligt den faktiskt kan bli bra. Jag är även inne på ditt spår, det måste ju finnas massvis med bra skådisar med arabiskt ursprung, det är dock namnet de är ute efter. På plus sidan för denna tv-spelsfilmatiseringen är ju regissören Mike Newell.

 6. Daniel: Synd att inte fler tänker som Shakespeare: Vad är ett namn?

  Newell känns som ett bra kort. Sen måste jag säga att när Bruckheimer är med så blir det i alla fall underhållande och äkta matiné. Och jag vill inte ha ett relationsdrama av denna film. Mer pösbyxor på vita duken.

 7. Visst vore det festligt om det vore en arab i huvudrollen.
  Synd bara att prince of Persia INTE är arab. Han är perser/iranier.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>