Mike Myers i Inglorious Bastards

Tarantino Archives rapporterar att Mike Myers har blivit castad för en liten roll i Tarantinos kommande rulle Inglorious Bastards. Myers ska ha en liten roll som den brittiske generalen Ed French som är ?a military mastermind who takes part in hatching a plot to wipe out Nazi leaders??.

Det börjar onekligen bli en lite udda ensemble, Brad Pitt, Simon Pegg, Eli Roth, BJ Novak, David Krumholtz and Nastassja Kinski. Det ska bli intressant att se.

Jag är löjligt sugen på att se vad Tarantino kokat ihop den här gången. Jag har manuset liggande på skrivbordet men har inte hunnit läsa det ännu, har någon annan?

12 reaktion på “Mike Myers i Inglorious Bastards

 1. ?lskar hur Tarantino rollbesätter sina filmer. Tar skådespelare som är bra men sätter dem i nytt sammanhang. Det märks att han har vuxit upp med film. Som när man har diskussioner med kompisar om vem som borde spela vem i film och så nämner man ett lite udda namn. Tarantion är med i sådana diskussioner med skillnaden att han sedan väljer de udda namnen på riktigt.

 2. Filmnörden: Adam Sandler lär ha blivit erbjuden en roll men var tvungen att tacka nej på grund av redan bokad inspelning.

  Senaste nytt är att Samm Levine ska ha fått en roll i Inglorious Bastards.

 3. LB, jag har minsann också letat upp manuset och läst en 30-40 sidor.

  Det är svårt att sluta läsa, men min förväntan inför att se det filmat gjorde att jag slutade kort efter jag kommit till det där segmentet i Paris. Det som ska vara i svartvitt och french new wave style.

  Och jag måste säga att för det första är den första scenen riktigt riktigt bra och klassisk tarantino.

  För det andra ser jag fram emot att se Eli Roth gestalta ”the Bear Jew” :) Hans kanske något sadistiska läggning och mörka karisma är som klippt o skuren för rollen, undrar om inte Tarantino haft honom i åtanke för den under åtminstone de senaste åren.

  För det tredja så är konceptet guld och riktigt jäkla nörd-njutbart. Och något som passar perfekt för Tarantinos sätt att berätta.

  Mitt stora frågetecken är mest hur QT ska hitta den rätta tonen i våldsscenerna, faktiskt.

  Och jag undrar också lite hur Hitler ska passa in i tonen, det kan inte vara en lätt casting eller lätta scener att spela in. QT måste hitta någon som kan göra en trovärdig Hitler – det är ju en sån historisk person som riskerar att stjälpa scener om han inte tas på allvar, för då tappar plötsligt hela filmen och vi tas ur illusionen totalt. Samtidigt, så plötsligt och så kort inklippt soom Hitler blir i åtminstone de scener jag läst, så kan en ”lyckad Hitler” skapa en jäkla häftig variation och rytm i filmen. Lite gott och blandat-effekt :)

 4. Jaha, va ska Sandler nu göra för film?! Uppföljaren till ”Jiddra inte med Zohan” eller göra nån cameo-roll i en Rob Schneider-rulle!?

  Mitt tips, Sandler, skippa dem planerna och gör en roll i den här filmen istället! Nåja, skyll dig själv…

  Samm Levine!? Killen från ”Nollor och Nördar” och ”Not another teen movie”!? Ojojoj, Allt från Mike Myers till David Krumholtz (killen från ”10 orsaker att hata dig” och ”Numb3rs”, om jag har fattat titeln rätt) till Samm Levine. Snacka om en udda ensamble=D

  Jag hoppas att Dicaprio inte dyker upp i den här filmen. Har svårt att se honom som en tysk! Det känns som att han inte passar in i den här filmen. Kanske i en annan QT-rulle, men inte i den här.

 5. Rollen som Hitler kommer att gå till Magnus Härenstam, Tarantino haffade honom i torsdags efter smygpremiären av The Producers på China. ”En naturbegåvning” hörde jag QT säga – ”Hade jag inte vetat att Hitler bor nere i Argentina skulle jag inte tveka en sekund att dra på armbindeln och stämma upp i Deutschland, Deutschland über alles”. Inspelningen är planerad till oktober, vilket inverkar på uppsättningen av ”The Producers”. Härenstam tar dock saken med ro – ”Jag följer i Persbrandts fotspår och försvinner utan ett ord. Det enda jag kan säga till teaterledningen är – behåll pengarna!”. Ett uttalande han senare ångrade med motiveringen att ”jordnötterna har blivit så perverst dyra nu, och det går åt många påsar under en flygning över Atlanten”. Mer om Magnus Härenstams jordnötsfetish, Inglorious Bastards-medverkan och rädsla för Simon Wiesenthal-centret i söndagens fullspäckade extratjocka nummer!

 6. Bara att sätta ihop en sådan ensamble är ju humor i sig. Det enda seriösa jag kan komma ihåg som Mike Myers har gjort är den tragiska klubbägaren i Studio 54. Och det klarade han av ganska bra vill jag minnas.

 7. Samm Levine ska tydligen ersätta Krumholz, läste jag någonstans idag, på samma plats som jag läste att Simon Pegg också hoppat av. Tyvärr.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>