Kevin Smith har sett Watchmen

Man kanske skulle ta och bli bundis med Zack Snyder? Kevin Smith har sett Watchmen (vad jag antar är en väldigt tidig kopia), och frågan man nu ställer sig om inte t o m Alan Moore kommer att gilla den? Detta kommer via /Film och som i sin tur tagit det från MySpace:

I saw Watchmen. It?s fucking astounding. The Non-Disclosure Agreement I signed prevents me from saying much, but I can spout the following with complete joygasmic enthusiasm: Snyder and Co. have pulled it off. Remember that feeling of watching Sin City on the big screen and being blown away by what a faithful translation of the source material it was, in terms of both content and visuals? Triple that, and you?ll come close to watching Watchmen. Even Alan Moore might be surprised at how close the movie is to the book. March can?t come soon enough.

6 reaktion på “Kevin Smith har sett Watchmen

  1. Kevin Smth känns som en kille man kan lita på när det kommer till genren så det här stillar min obefintliga oro (vilket grundar sig i, vad som skulle kunna vara, överdrivet användande av slow-motion i trailern som fick mig nästan att befara att Watchmen skulle bli 300 2)

  2. Pingback: Kevin Smith har sett Star Trek | Bloggywood

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>