Trailertips: Sex Drive

Jag ska vara helt ärlig. Jag visste faktiskt inget om filmen Sex Drive alls, hade inte ens hört talas om den. Den enda anledningen till att jag klickade på länken för att kolla in trailern var orden ”red band” och ”sex drive”. Jag skäms.

Men det visade sig att jag blev ändå ganska överraskad. Visst, det är en typisk high-school-American Pie-film som på sin höjd är underhållande. Men den innehåller ju James Marsden och Seth Green (Seth som Amish dessutom). Jag har en liten man crush på Marsden sedan den där bröllopsfilmen med hon från Greys Anatomy (jag har sett den två ggr men kommer inte ihåg titeln alls) och den charmiga Enchanted.

Här är hur som helst red band trailern till Sex Drive:

4 reaktion på “Trailertips: Sex Drive

  1. Daniel: Filmen heter ”27 dresses”:)

    Bästa rollen Mardsen har gjort är i ”X-men”-filmerna som Cyclops=D

    Det är lättare att säga ”Mardsen” än ”Marsden”. Det är lättare att komma ihåg.

  2. Verkar kunna bli en kalas-high-school-rulle i Road Trip-anda om man ska lita på trailern. Men är Seth Green med så bådar det alltid gott

  3. MPAA-kommentaren ”Rated R for strong crude and sexual content, nudity, language, some drug and alcohol use – all involving teens.” talar sitt tydliga språk.

    Gillar för övrigt att de använder ”Time To Pretend” av och med Mgmt som ljudslinga i bakgrunden. Riktigt skön den.

  4. Pingback: Se tio minuter av Sex Drive | Bloggywood

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>