Bootlegtrailer till Monsters vs. Aliens

En smygfilmad trailer till Dreamworks kommande Monster vs. Aliens har dykt upp på youtube. Du hittar den efter hoppet. Ta en titt medan du fortfarande kan.


Det verkar rätt spännande. Låt oss bara hoppas att de, liksom i Kung Fu Panda, har gått ifrån popkultreferenserna som annars brukar dugga tätt. Rösterna görs av Reese Witherspoon, Stephen Colbert, Seth Rogen, Hugh Laurie, Will Arnett, Paul Rudd och Rainn Wilson.

3 reaktion på “Bootlegtrailer till Monsters vs. Aliens

  1. Jag hade hoppats på lite mer wanton destruction, men det kanske kommer i en senare trailer. Jag fick lite dåliga vibbar av rumpscanningsskämtet. Men så länge Dreamworks iaf gör når nytt istället för att pumpa ut uppföljare så ser jag det som ett framsteg.

  2. Colbert, Seth Rogen, Paul Rudd, Rainn Wilson, Will Arnett, Hugh Laurie.. Rösterna görs alltså av gräddan från Apatow-gänget och amerikansk tv (Arrested Development, House, The office, Colbert Report..). Nice!

    och: bootlegtrailers FTW!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>