Kevin Smith har sett Star Trek

Känner du igen rubriken? Ja, det gör du nog om du är en flitig läsare av Bloggywood. Vi använde den nämligen ganska nyligen då vi skrev om att Kevin Smith har sett Watchmen och tidigare i våras såg han The Dark Knight innan alla andra. Nu har han sett Star Trek också. Hur gör karln? Hur som helst så verkar det hjälpa att låta Kevin Smith se filmerna, för vi skriver ju om det.

Nedan har du ett samtalet som Kevin Smith förde på den klassiska radiokanal KROQ i Los Angeles.

Smith: I saw a movie last night that I cannot talk about.

Host: Was it good?

Smith: It was phenomenal.

Host: Any stars, any break out stars, and do they trek?

Smith: The stars absolutely trek in this film. It is fantastic. Anybody who was worried doesn?t need to be worried?about this film I cannot talk about??It was in very capable hands. The director did a phenomenal job?the director and his crew. Top notch cast and the guy that plays the lead is an instant star. That dude is going to be so famous. He is so wonderful. He picked up a role that I would say is pretty challenging for someone to step into the shoes of, because it is a role that has been played before many times by the same guy.

Host: How do you out Shatner, Shatner?

Smith: I don?t what you are talking about.

Host: I was just saying that as an expression.

Smith: Yes, absolutely, in a world of expressions, I would agree with that??I am so not

3 reaktion på “Kevin Smith har sett Star Trek

  1. Kevin Smith ser The Dark Night, Kevin Smith ser Watchmen, Kevin Smith ser Star Trek… Kevin Smith är uppenbarligen mannen att kalla in för att få alla fanboys att börja salivera. Börjar bli less på Kevin och hans hype…

  2. Conie: Din avundsjuka lyser igenom. :-) Men jag lovar, nästa gång Kevin Smith ser en film ska vi inte skriva ett ord. Inte ens om han lovprisar en Colin Nutley-film (stor chans).

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>