Ray Winstone ersätter Robert DeNiro


Ray Winstone och Jack Nicholson i The Departed

Förra veckan lämnade Robert De Niro filminspelningen av thrillerna Edge of Darkness. Anledningen angavs som kreativa meningsskiljaktigheter. Det vill säga, De Niro kommer inte överrens med resten av teamet.

Filmen regisseras av Martin Campbell och ”Mad” Mel Gibson spelar huvudrollen. Martin Campbell och producenten Graham King tog beslutet att filma de scener där De Niros karaktär inte ingår medan arbetet med en ersättare pågår.

En ersättare har de hittat, och det är Ray Winstone. Winstone har tidigare jobbat tillsammans med producenten King på The Departed.

Så här beskrivs Edge of Dakrness:

Mel Gibson stars as a cop who uncovers a government conspiracy while investigating his daughter?s death. Winstone will play a government agent sent in to clean up the evidence and, presumably, butt heads with Gibson.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>