De Niro och Pacino gästar topplistan hos David Letterman

Två av Hollywoods giganter kan nu äntligen ses i en film tillsammans, Righteous Kill. De har tidigare snuddat vid varandras karriär i Gudfadern del två och hypen och förhandssnacket inför Heat var att äntligen skulle Pacino och De Niro spela mot varandra. Vad vi fick i Heat var i stort sett en liten fika. Om än en välspelad fika.

I Righteous Kill spelar de dock poliskompanjoner och gör säkert mer än fika. Filmen öppnade borta i staterna i helgen och har blivit sågad vid fotknölarna av majoriteten av kritikerna.

För att göra reklam för filmen deltog De Niro och Pacino i David Letterman och presenterade tio i topp-listan. Lite småkul klipp, men frågan är om detta är det bästa som kommer ut av Righteous Kill? Det återstår att se. Den 26:e september har den svensk premiär.

Righteous Kill
New York skakas av en seriemördares framfart – en galning som till synes slumpmässigt väljer sina offer och efterlämnar märkliga poem på varje brottsplats. Stans mest erfarna brottsutredare sätts på fallet. Snart börjar de misstänka att gärningsmannen kan vara en ur deras egen yrkeskår. Men New York har tusentals poliser och mördaren planerar redan sitt nästa drag…

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>