Trailertips: Role Models

Det finns egentligen bara en anledning till att jag postar denna red band-trailer till Role Models med Seann William Scott, Paul Rudd och Christopher Mintz-Plasse och det är den absolut sista repliken. Guld! Jag bara väntar på att få använda den IRL.

Sedan är det kul att Paul Rudd har fått lite kärlek de senaste två åren. Paul är bra. Vi gillar Paul. Filmen i sig blir säkert mysig och lite halvkul. Det är en förutsägelse som jag känner mig ganska säker på.

En reaktion på “Trailertips: Role Models

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>