Juridik-onsdag: En titt på vad som egentligen händer med Watchmen

Vi har tidigare snuddat vid den juridiska processen som omger filmatiseringen av Watchmen i ett antal inlägg. Fansen är så klart upprörda, vissa är mer upprörda än andra.

Filmbolaget har, för de oinvigda, stämt filmbolaget Warner Bros. där de säger att de även har rättigheter till filmen och vill så klart ha pengar. Warner Bros. svarar med att säga: ”struntprat”. För att göra en lång historia kort.

Nu är det ju en del som tycker att Fox agerande är personligt. Så här säger Wyatt till ComicBookMovie i slutet av augusti när de intervjuar honom om bojkotten mot Fox:

They have no idea who they a f**king with. Watchmen fans are not regular comic fans. We?re f**king crazy. There will be retaliations if they keep this nonsense up.

Nu kan man ju undra om det är de galna fansen som nu börjar ”slå tillbaka”. En man, utklädd till Rorschach, har fotograferats utanför 20th Century Foxs huvudkontor. Se bilderna nedan.

Nu kan man fråga sig: ?r detta folkets sanna hjälte, den vita riddaren som står upp för vad som är rätt och fel, samvetets röst, mörkrets besegrare, förintare av allt som är ont här i världen, eller är han bara helt rubbad?

En reaktion på “Juridik-onsdag: En titt på vad som egentligen händer med Watchmen

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>