I Am Legend 2 får grönt ljus

Det blir en uppföljare till besvikelsen I Am Legend. Men den utspelar sig innan den första filmen. Warner Bros. har gett grönt ljust till en prequel till I Am Legend.

Will Smith har skrivit på för att reprisera sin roll som Robert Neville och Francis Lawrence kommer tilbaka som regissör. Enligt Variety skriver D.B. Weiss, som tidigare skrivit The Game, på manuset. ´

Uppföljaren kommer att följa Will Smiths karaktär Neville under de dagar då viruset tar form, muterar sig och tar över New York. Hur det slutar? Ja, se I Am Legend vetja.

Ska bli intressant att se hur de ska klara det här. I Am Legend klarade sig någorlunda väl i biokassorna, men det var enbart Will Smiths namn på affischen som gjorde det. Funkar det en gång till?

11 reaktion på “I Am Legend 2 får grönt ljus

 1. Känns som en helt onödig film. Ungefär som att göra en prequel till Apornas Planet, det är ointressant för vi vill se apokalypsen, inte tiden innan (där vi verkar leva just nu).

 2. Yes! :) Jag gillade light-zombien i I Am Legend. Det är kanske lite som att gilla Bo Kaspers Orkester, lite mjäkigt, men vad fasen, underhållande film ju.

  Fattar inte alls deras angle på storyn. Undrar om de har nåt äss i i skjortärmen, trots allt?

  I dessa dagar vore det för övrigt banbrytande att kalla filmen för I Am Legend 2 rakt av..

 3. mycket bra film, det var då ett helvetes klagande. den från 78 e ju rent komisk, denna e klart en av mina favoriter.

 4. Jadu Ahmed, om du verkligen läser texten som skrivits så står det att det är en PREQUEL och att den ska utspela sig INNAN den första filmen, som är rätt cool faktiskt. Gillade ödekänslan.

 5. Förutom att det som skrivs ovan är helt korrekt så finns det faktiskt två slut på den här filmen. Ingen av dom följer dock boken vilket jag tyckte var lite synd för bokens slut var betydligt bättre än båda filmalternativen.

 6. Håller med med Mille, läste detta och att det var en besvikelse?!
  Skulle inte tro det, jävligt bra film och längtar till tvåan.

 7. Jävligt bra film, en av mina favoriter av apocalypse filmer, att säga den är en besvikelse förstår jag inte. Den förra…är det den man ska tycka är bra? dålig är den inte men går inte att jämnföra med denna.

  Hoppas dom inte går allt för långt tillbaks innan ”det gick åt skogen” det är ju själva undergången man vill se.

 8. Haha jävligt braaa film,jätteeee braaaaa,Allllihoooppaaaa stop with ur bitchiness ni suger och jag e beeeeeesstttttttttttt!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>