En första titt på scener från Watchmen

Cinematical har tagit sig en första titt på Watchmen under en visning som presenterades av regissören Zack Snyder och illustratören Dave Gibbons. Bloggywood hade gärna närvarat, om det nu inte vore som så att det skedde i staterna och att vi inte var bjudna.

Här kommer en liten breakdown om vad som sades och visades. Jag passar på att spoilervarna redan nu. ?r du inte intresserad av att veta mera om filmatiseringen av Watchmen så sluta läs nu.

Det var ett antal scener som visades. Bland annat de första tolv minutrarna som bestod av:

  • Mordet på The Comedian. The Comedian sitter och tittar på nyheterna som avbryts för ett reklamavbrott. Reklamfilmen som spelas är så klart för Veidt. En figur bryter sig in och slagsmål utbryter mellan figuren och The Comedian. Realistiskt slagsmål, en hel slow-mo och en del 300-aktigt. Scenen slutar med att The Comedian slängs ut genom fönstret. Slutbilderna på den blodstänkta smiley-knappen kunde vara som tagen från den grafiska romanen
  • Titeltexter. Titeltexter med musik av Bob Dylan med låten The Times, They Are A-Changin. En bakgrundshistoria visas kring The Minute Men, hur The Comedian mördar JFK och en hel del annat. Enligt Cinematical en fantastisk inledning.

Vidare presenterade Zack Snyder två andra scener. Bland annat scener på när Dr. Manhattan kommer till Mars för första gången efter ha blivit anklagad för att mördat de närmast honom. Som taget direkt från den grafiska romanen enligt Cinematical. Den andra scenen är när Nite Owl och Silk Spectre fritar Rorschach från fängelset. En scen som skiljer sig från den grafiska romanen och innehåller mycket mera action.

Cinematical:

… and man does Akerman look good as Silk Spectre.

Efter visningen var det en frågestund med Zack Snyder och Dave Gibbons. Så mycket intressant tycke jag inte riktigt kom fram av den. Det intressantaste var att The Black Freighter-delen har gjorts som en animerad historia som kommer att släppas på dvd när filmen har biopremiär i mars.

Dvd-utgåvan av Watchmen kommer ha The Black Freighter-delen inklippt i filmen, vilket kommer ge filmen en speltid på ungefär 3 timmar och 25 minuter.

Tycker du inte att allt det här verkar vara mumma?

2 reaktion på “En första titt på scener från Watchmen

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>