Intervju med Ridley Scott, Russell Crowe och Leonardo DiCaprio

Det finns mycket som talar för Body of Lies. Det intressanta är ju så klart regissören Ridley Scott och manusförfattaren William Monahan. För Scotts del så är det dags att leverera en riktigt hit (för American Gangster var ju faktiskt ganska medelmåttig), och William Monahan har The Departed i ryggen.

Att det sedan är skådisar som Leonardo DiCaprio och Russell Crowe kommer att synas på den vita duken gör ju inte Body of Lies mindre intressant.

Uppdatering: Ett galleri med ett gäng bilder från Body of Lies finns nu under ”Galleri”. Du hittar bilderna här.

Tre intervjuer finns tillgängliga, de här högst generiska och sådana som du kommer att få se på dvd-utgåvan.

Ridley Scott

Ridley pratar om: 1. Roger Ferris (Leonardo DiCaprio) (:31) 2. Ed Hoffman (Russell Crowe) (:23) 3. Relationship between Hoffman and Ferris (:40) 4. The characters (:33) 5. Russell Crowe (:46) 6. Crowe and Leonardo DiCaprio (:50) 7. Leonardo DiCaprio (:41)

Leonardo DiCaprio

DiCaprio pratar om: 1. Ridley Scott and Russell Crowe (:27) 2. His character (:35) 3. Relationship between Roger and Hoffman (:25) 4. Ridley Scott (:36) 5. The story (:23) 6. Mark Strong (:40) 7. The film (:29)

Russell Crowe

Russel pratar om: 1. Ridley Scott (:14) 2. His character (:44) 3. Leonardo DiCaprio (:30) 4. David Ignatius (1:04) 5. His past experiences working with DiCaprio (1:02) 6. More on Ridley Scott (:35) 7. The film (:29)

En reaktion på “Intervju med Ridley Scott, Russell Crowe och Leonardo DiCaprio

  1. Hej.

    Jag tycker er blogg är super,men varför skriver ni bara om skådespelare och aldrig om skådespelerskor? ?e ingen som tycker att det ena är förmer än det andra men jag letar i *hitta mer kring* och en tag,och det är Cate Blanchett,som är en av världens bästa skådespelerskor enligt mig.varför inte skriva om ex.Kate när det kommer till Revolitionary Road eller varför kvinnliga skådespelerskor är förpassade till periferin eller usla action filmer som Transformers?Skriv om All About Eve,När Harry träffade Sally,Stardust,Annie Hall!!! Någon film med kvinnor i fokus.Franska filmer är bra på det.Vad gör Meryl Streep nuförtiden? Något!Jag vill läsa den här bloggen för den är bra,det här är ett sätt att göra den ännu bättre.

    Tack för ordet.

    Monica.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>