Bilder: Guy Ritchie?s Sherlock Holmes

Just Jared har fått tag på ett antal bilder på Robert Downey Jr. under inspelningen av Guy Ritchie?s Sherlock Holmes i London.

Manuset skrivet av Anthony Peckham ska tydligen vara en blandning av Sir Arthur Conan Doyle?s klassiska berättelser och Lionel Wigram’s serieversion. Jag är inte så insatt i serieversionen, men den ska tydligen visa en mera aktiv Sherlock än böckerna. Jude Law spelar Sherlocks välbekanta kollega Dr. Watson. Rachel McAdams spelar Irene Adler, Sherlock?s kärleksintresse. Mark Strong kommer ha rollen som Lord Blackwood, filmens badboy.

Läs resten av inlägget för att se bilderna.
[ Via SlashFilm ]

En reaktion på “Bilder: Guy Ritchie?s Sherlock Holmes

  1. ?r ruggigt nyfiken på vad Ritchie gör med denna film och med Downey och Law som Sherlock och Watson. Hittills har han ju visat att han gör brittiska gangsters helt okej. Lock Stock var ju guld, Snatch var väl helt okej. Swept Away och Rocknrolla kan jag inte uttala mig om.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>