Nya bilder från Star Trek och Damon Lindelof svarar på frågor

Nya bilder från Star Trek har publicerats på nätet via ett antal olika sajter. Till bilderna så har även medproducenten Damon Lindelof (Lost) ett antal kommentarer/svar på frågor.

Bryggan som figurerar i bilderna är bryggan på U.S.S. Enterprise, inget träningsrum eller liknande. Vid frågan om varför Kirk har en svart tröja istället för den gula kaptenströjan svarade Lindelof att den svarta tröjan i just denna scen har till stor del med handlingen i scenen att göra.

Lindelof kunde även styrka ryktet som gått på nätet under en tid att filmen kommer att ha en speltid på runt två timmar.

Obs! Bilden från UGO.com följde inte med då sajten var nere vid publiceringstiden för detta inlägg. ?r sajten uppe hittar du bilden här.

Här är annars de nya bilderna:

2 reaktion på “Nya bilder från Star Trek och Damon Lindelof svarar på frågor

  1. Har aldrig varit någon trekkie men JJ Abrams och speciellt Damon Lindelof är en av de smartaste personerna i Hollywood. Dessutom är både Anton Yelchin och Zachary Quinto väldigt intressanta skådespelare så det ska bli spännande att se filmen.

    Hoppas bara att den kommer vara relevant även för oss som inte är fans sedan tidigare.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>