Regissör och skådisar gästar Scream Awards, visar Watchmen-klipp

Zack Snyder gästade Spike TVs gala Scream Awards tillsammans med skådisarna Carla Gugino, Jeffrey Dean Morgan och Malin ?kerman. Förrutom de vanliga ”vi är glada att vara här”-replikerna så passade Zack även på att visa ett par snuttar som han klippt ihop från Watchmen.

Det vi får se är ett antal scener från trailers och annat rörligt som många av oss antagligen redan har sett. Men en del godis finns det. Med godis menar jag så klart scener som vi inte tidigare har fått se.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>