Forum: Akira – Om du fick bestämma

Användaren Batman har startat en intressant tråd i vårt forum. Läderlappen ställer frågan om hur just Du skulle göra om du fick bestämma allt kring nyfilmatiseingen av Akira, och svarar själv på sina frågor:

Från forumet:
Som de flesta vet har ju Leonardo Di Caprio köpt rättigheterna för Akira.
Hur vill du att den ska produceras, om du fick välja allt? Vilket folk vill du ha med, om du fick lov att välja fritt från alla som finns idag? Allt ifrån skådisar, regissör, producenter, ljuddesigner, foto osv.

Ceán Chaffin och David Fincher ? Producenter
Har tillsammans prodcerat de flesta filmer som David Fincher regisserat plus fler därtill. Kompetenta är väl den störta anledningen med bra produktioner. Framför allt Zodiac och Fight Club som är väldigt trevliga.

Marc Forster – regissör
Han är enligt min mening en av de bästa regissörerna som finns för tillfälligt och har visat att han klarar av alla de genrer han har gett sig in på. Och tror han hade kunnat göra något rikigt bra med Akira.

Läs vidare i forumet!

Registrera dig på forumet här

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>