En första titt på Brad Pitt i Inglorious Bastards

Tarantino påbörjade produktionen av Inglorious Bastards tidigare den här månaden. Det kanske känns lite sent att påpeka det nu, men det kan fortfarande finnas de som inte vet. En bild på Brad Pitt som Aldo Raine, en första poster fanartposter (tack till Martin för heads up:en) och ett pressmeddelande som listar alla medverkande hittar du efter hoppet.

Inglourious Basterds reunites Tarantino with Academy Award-nominated editor Sally Menke, Academy Award-winning director of photography Bob Richardson, and production designer David Wasco. Joining Tarantino for the first time is Academy Award-nominated costume designer Anna Sheppard.

Academy Award-nominee Lawrence Bender is producing Inglourious Basterds. Erica Steinberg and Lloyd Phillips, and Bob and Harvey Weinstein are the film?s executive producers. The co-producers are Charlie Woebcken, Christoph Fisser and Henning Molfenter. Pilar Savone is the associate producer.

The Weinstein Company and Universal Pictures, through its newly formed International Studio, are co-financing and co-presenting the film with TWC handling domestic distribution and Universal handling international distribution. The two companies are partners on the project.

Zehnte Babelsberg Film, a subsidiary of Studio Babelsberg AG, is producing Inglourious Basterds. The film will shoot at Studio Babelsberg as well as in Berlin, Saxony and Paris.

Inglourious Basterds begins in German-occupied France, where Shosanna Dreyfus (Mélanie Laurent) witnesses the execution of her family at the hand of Nazi Colonel Hans Landa (Christoph Waltz). Shosanna narrowly escapes and flees to Paris, where she forges a new identity as the owner and operator of a cinema.

Elsewhere in Europe, Lieutenant Aldo Raine (Brad Pitt) organizes a group of Jewish soldiers to engage in targeted acts of retribution. Known to their enemy as ?The Basterds,?? Raine?s squad joins German actress and undercover agent Bridget Von Hammersmark (Diane Kruger) on a mission to take down the leaders of The Third Reich. Fates converge under a cinema marquee, where Shosanna is poised to carry out a revenge plan of her own??

Inglourious Basterds will be released worldwide in 2009.

Via /Film, Twitch

5 reaktion på “En första titt på Brad Pitt i Inglorious Bastards

  1. Det som du skriver är en poster för filmen är faktiskt fanart. Om du kollar på hur ”bastards” är stavat så är det rättstavat på postern. Quentin Tarantino stavar det ”basterds” med mening.

  2. Martin: Jag har hört och läst så många stavningar och teorier angående filmens namn att jag inte blir riktigt klok.

    ?r det fanart så är det. Snyggt hur som helst.

  3. Daniel: Jag har ”hört” från flera olika källor genom åren att Tarantino inte är nån höjdare på att stava. Kan vara en sån enkel sak som att hoppa av high school…

    Men det kanske är en drift med fransmännen, hur de skulle uttala det?

    Eller så är det bara ett sätt att undslippa så mkt bråk som möjligt med MPAA? Bastards är väl en svordom om jag inte missminner mig…?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>